Contact

Advies

Advies

Wij zijn er voor advies

Nieuwenhuizen is een full service installatiebureau. Dit betekent dat wij een groot deel van alle technische werkzaamheden rondom een woning of bedrijfspand zelfstandig uitvoeren. Waarnodig huren wij specialistmes in. Nieuwenhuizen fungeert meestal als hoofdaannemer waardoor wij ook verantwoordelijk zijn voor het eindresultaat en garantie geven op alle werkzaamheden. Onze doelstelling is om van elke klant een ambassadeur van Nieuwenhuizen te maken. Dit betekent dat alle klussen tot volle tevredenheid van de klant uitgevoerd dient te worden.

Om dit te bereiken is een gedegen inventarisatie (wensen en mogelijkheden) en dito uitwerking één van de belangrijkste onderdelen.  Vervolgens brengen wij een onderbouwd advies uit aan de klant.

Een project verdient een goede inventarisatie en een onderbouwd advies het gevolg is een tevreden klant voor jaren.

 

We zijn trots op onze vakmensen. Bij Installatiebedrijf Nieuwenhuizen Heemstede BV & Installatiebedrijf Nieuwenhuizen Zandvoort BV werken we met een team van in totaal 15 mensen: monteurs, servicemonteurs, koeltechnici, servicetechnici, dakdekkers, loodgieters, verwarmingsmonteurs, elektriciens en rioolspecialisten.

In ons team streven we altijd naar een goede mix van mensen met veel dienstjaren en jong talent. Zo combineren wij ervaring met frisse nieuwe gedachtes. Wij werken in principe alleen met lange dienstverbanden, en mensen die hun hele leven in het vak zitten, om ons vakmanschap te waarborgen. Zo kunnen wij onze kwaliteit in onze dienstverlening blijven garanderen.